Ga naar hoofdinhoud

Samen houden we de regio veilig

Bekijk onze vacatures

Veiligheid is van ons allemaal

Veiligheidsregio Groningen zet zich actief in voor onze veiligheid, zodat iedereen in de regio vrij en onbekommerd kan wonen, werken en leven. Ons werk draagt direct bij aan het gevoel van veiligheid dat we hier ervaren en is het gevolg van samenwerking en onderlinge verbondenheid tussen professionele hulpverleners, overheid, bedrijven en inwoners in de regio.

Onze kernwaarden

Veiligheidsregio Groningen is er voor alle mensen in de provincie Groningen. Samen werken we aan veiligheid. Iedere dag, steeds beter. Dat doen we professioneel, daadkrachtig, betrouwbaar en verbonden. Aan de ene kant bieden we hulp als er een ramp gebeurt. En aan de andere kant zorgen we ervoor zorgen dat een ramp niet zo snel plaatsvindt of juist voorkomen wordt. Meer weten? Kijk op de over ons-pagina.

Wie zijn wij als werkgever?

Vacature-alert

Op de hoogte gehouden worden van leuke vacatures in jouw vakgebied? Schrijf je in voor het job-alert.

Schrijf je in

Je toekomstige collega’s

Rick Veiligheidsconsultant Industriële Veiligheid
“Mijn brandweerkennis komt goed van pas bij mijn werk als inspecteur” Lees het verhaal van Rick
Ieke Informatiespecialist
"Ik ben als informatiespecialist een soort spin in het web" Lees het verhaal van Ieke
Wessel Manschap
“Als je eenmaal bent besmet met het brandweervirus, kom je er niet meer vanaf” Lees het verhaal van Wessel

Veiligheidsregio Groningen als werkgever 

Veiligheidsregio Groningen zet zich in voor een duurzame verbintenis tussen werknemer en werkgever. We streven naar de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment. We vinden het belangrijk dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft. Hier investeren we als werkgever ook in. We hebben aandacht voor persoonlijke en vakmatige ontwikkeling, maar ook voor vitaliteit, veerkracht, werkplezier en een goede werk- en privébalans. 

Heb je een vraag over een vacature? Neem contact op met de contactpersoon die in de vacature staat. Hij of zij kan jou inhoudelijk veel over de functie vertellen. Heb je een vraag over werken bij de Veiligheidsregio? Stuur ons P&OO-team een Whatsapp bericht via: 06-16030835. Of kijk op onze vacaturewebsite.

Werken in de crisisorganisatie

Wil je weten hoe het is om te werken in de crisisorganisatie van de veiligheidsregio? Lees meer op de pagina ‘Werken in de crisisorganisatie’.

Werken als brandweervrijwilliger

Wil je brandweervrijwilliger worden? Ga dan naar de website van Brandweer Groningen

Hoe werkt solliciteren precies?

  1. Wanneer je sollicitatie bij ons is binnengekomen, krijg je een e-mail om toegang te krijgen tot ons vacatureportaal.
  2. Via dit portaal informeren we je over het verloop van je sollicitatie, vragen wij je om extra informatie als dat nodig is of nodigen we je uit voor een gesprek.
  3. Je ontvangt een e-mail wanneer wij een bericht voor je hebben klaargezet. Als je ingelogd bent, zie je bij Mijn Sollicitatie je dossier en je ontvangen berichten. Klik op Reactie toevoegen om het bericht te beantwoorden.

Heb je vragen?

Bel of mail gerust met de contactpersoon van de vacature.