Ga naar hoofdinhoud

Informatie opvragen

Wil je meer informatie over een besluit van Veiligheidsregio Groningen? Of over de manier waarop wij hulp hebben geboden bij een ramp? Dat kan. Daar heb je zelfs recht op door de Wet open overheid (Woo). Hier lees je hoe je een Woo-verzoek indient.

Woo-verzoek indienen

Iedereen mag een Woo-verzoek indienen, ook niet-Nederlanders. Geef bij je verzoek duidelijk aan over welk onderwerp je informatie wilt hebben. Je moet je verzoek richten aan het bestuur van Veiligheidsregio Groningen via het adres hieronder. Of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Het bestuur van Veiligheidsregio Groningen
Team Bedrijfsjuristen
Postbus 66
9700 AB Groningen

info@vrgroningen.nl

Wanneer kun je een reactie verwachten?

Wij zullen binnen 4 weken reageren op je Woo-verzoek. In sommige situaties verlengen we de termijn met maximaal 2 weken, bijvoorbeeld als het gaat om veel informatie.

Graag wijzen wij je erop dat overheidsinformatie openbaar is. Dat betekent dat we onze reactie ook zullen plaatsen op onze website. Iedereen kan dus lezen wat wij aan jou schrijven. Die informatie kan immers ook voor andere mensen in Groningen belangrijk zijn. Verder zijn we verplicht om iedereen die mogelijk bezwaar heeft tegen de openbaarmaking bij de manier van openbaarmaking te vragen naar hun mening.

Contactformulier Woo-verzoek

    Eerdere Woo-besluiten

    De Wet open overheid-besluiten worden gepubliceerd op de site open.overheid.nl. Hieronder vind je ook een aantal WOO-besluiten.