Ga naar hoofdinhoud

Stages

Zit je in het 3e of 4e jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht? Bij ons krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding je theoretische kennis toe te passen in de praktijk.

Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt, je kunt met alle mogelijke opleidingen bij ons terecht. Denk aan integrale veiligheid, (toegepaste) psychologie, HR, rechten, finance, administratie, ICT, bestuurskunde of communicatie. Ben je benieuwd welke stages we op dit moment hebben? Kijk dan op onze vacaturepagina. Alle beschikbare opdrachten worden hierop gepubliceerd. Open sollicitaties voor een stageplek nemen we niet in behandeling.

Sollicitatie

Staat er een passende stagevacature voor je bij? Stuur dan een sollicitatie (motivatie + cv) in via de vacaturepagina. Op basis hiervan gaan wij na of jouw profiel en opleiding aansluiten bij de stageopdracht. Heb je ons overtuigd, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

Stagevergoeding

Volg je een studie op mbo, hbo of wo niveau, dan is de vergoeding € 300,- bruto per maand op basis van een voltijd stage (36 uur/week). Als je minder uren stage loopt, is de vergoeding naar rato.

Meer informatie

Heb je vragen over een bepaalde stageopdracht? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij de desbetreffende stageopdracht vermeld staat.