Stages

Koffie en laptop. Kom bij ons werken.

Stages

Zit je in het 3e of 4e jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht? Bij ons krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding je theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen bij ons terecht. Denk aan integrale veiligheid, (toegepaste) psychologie, HR, rechten, finance, administratie, ICT, bestuurskunde of communicatie.

Als wij stageopdrachten hebben dan vermelden wij ze hier. Geen stageopdrachten? Houd dan deze pagina in de gaten. Alle beschikbare opdrachten worden hierop gepubliceerd. Open sollicitaties voor een stageplek nemen wij niet in behandeling.

Vacatures

Ben je benieuwd voor welke stages en banen wij op dit moment een vacature hebben? Kijk dan op onze vacaturepagina.

Stagevergoeding

Volg je een studie op mbo, hbo of wo niveau, dan is de vergoeding € 300,- bruto per maand op basis van een voltijd stage (36 uur/week). Indien je minder uren stage loopt, dan is de vergoeding naar rato.

Meer informatie

Heb je vragen over een bepaalde stageopdracht? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij de desbetreffende stageopdracht vermeld staat.

Sollicitatie

Staat er een passende stagevacature voor je bij? Stuur dan een sollicitatie (motivatie + cv) in via de vacaturepagina.

Op basis hiervan gaan wij na of jouw profiel en opleiding aansluiten bij de stageopdracht. Heb je ons overtuigd, dan zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.