Ga naar hoofdinhoud
Gesloten - 30 december 2023 Brandweer icoon

Zeer grote brand Groningen

Ons advies

Bij de brand komt veel rook vrij. Wanneer je last hebt van de rook sluit dan ramen en deuren en schakel indien mogelijk ventilatiesystemen uit. Meer info vind je op: https://www.brandweer.nl/onderwerpen/blijf-uit-de-rook/

Laatst bijgewerkt om 30 december - 06:38
30 december - 06:31

Nablussen

Het nablussen zal naar verwachting nog een paar uur in beslag nemen en kan nog voor enige  rookoverlast in de directe omgeving zorgen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de gedupeerden bij te staan in de afhandeling van de schade.

30 december - 06:23

Onder controle

De brand is inmiddels onder controle. Een deel van het pand is verwoest. Het naastgelegen deel heeft forse rook- en waterschade opgelopen. Bij de brand is gelukkig niemand gewond geraakt.

30 december - 04:39

Sloopwerkzaamheden

We hebben, mede dankzij de brandscheiding,overslag naar het aangrenzende bedrijf weten te voorkomen. Een mobiele kraan is ingezet om een veilige werkomgeving te creëren, zodat we het vuur beter kunnen bestrijden.

30 december - 01:59

Brand Tallinnweg Groningen

Er is brand ontstaan in een geparkeerde auto  aan de Tallinnweg in Groningen. Het vuur is overgeslagen naar een nabij gelegen bedrijfspand. Wij hebben opgeschaald naar grote brand. Meerdere blusvoertuigen en twee  hoogwerkers  zijn aanrijdend.