Ga naar hoofdinhoud

Welkom op onze nieuwe website!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Vandaag presenteren wij met trots het resultaat.

Wat is er verbeterd?

Om te beginnen heeft de nieuwe website een liveblog voor incidenten. Zo zijn we bij branden en andere noodsituaties niet langer afhankelijk van X (voorheen Twitter).  Voorlopig blijven we nog wel actief op X. 

Daarnaast heeft de website een gloednieuwe werken bij-pagina. Zo kunnen potentiële collega’s gemakkelijk informatie vinden over hoe onze organisatie in elkaar zit, wie er bij ons werken en hoe zij dat ervaren. Zo vind je er bijvoorbeeld een aantal medewerkersverhalen. Ook is er een vacature-alert. Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor de vacature-alert.

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen

Ten slotte is onze website zo gebouwd dat we gemakkelijk kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo vind je stukken die wij verplicht moeten publiceren in een overzichtelijk lijstje. Ga hiervoor naar de pagina met bestuurlijke stukken.

We hebben bij het inrichten van onze website zoveel mogelijk rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid, zodat iedereen de website gemakkelijk kan gebruiken. Denk aan mensen met een verstandelijke, motorische of visuele beperking.

Onze nieuwe website is tot stand gekomen in samenwerking met creatief bureau RTRN en webbureau Upside.

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kun je die kwijt via ons contactformulier.

Naar contactformulier