Skip to content

Veiligheidsregio in gesprek met studenten over coronamaatregelen

‘Houd je aan de coronamaatregelen en blijf zo genieten van de vrijheden in de stad’, dat is de boodschap die Veiligheidsregio Groningen tijdens de KEI-week in gesprekken meegeeft aan studenten. Deze boodschap draagt de veiligheidsregio samen uit met het KEI-bestuur, de studentenverenigingen, Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en de gemeente Groningen. Iedereen is gesteld op sociale vrijheden. Zo ook studenten. Samen moeten we nu rekening houden met de basismaatregelen en alleen dan kunnen we zo lang mogelijk blijven genieten van de sociale vrijheden in Groningen.

In gesprek

Naast verschillende digitale uitingen, wordt hierover vooral het gesprek aangegaan met studenten. De veiligheidsregio gaat onder andere op de informatiemarkt van de KEI-markt in gesprek met studenten. Met toestemming van de studenten worden daar korte interviews opgenomen, die vervolgens weer gedeeld worden.

Bereik

Doordat het KEI-bestuur, de studentenverenigingen, Alfa College, AOC Terra, Hanzehogeschool Groningen, Noorderpoor, Rijksuniversiteit Groningen, ROC Menso Altingen de gemeente Groningen alle uitingen van de veiligheidsregio delen, worden zoveel mogelijk studenten via bekende kanalen bereikt.

Tot op de KEI-week, on- en offline!