Help jij ons helpen? Brandweer Leek zoekt collega’s!

Wil jij wat betekenen in en voor jouw omgeving? En woon je in Leek, Nietap of Tolbert? Brandweer Leek zoekt nuchtere en praktische collega’s, zowel mannen als vrouwen, die onderdeel willen uitmaken van een hecht team. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of parttime of fulltime in loondienst werkt: ze kunnen je hulp goed gebruiken!

Brandweer Leek bestaat uit een hechte ploeg van 21 mensen met allemaal een verschillende achtergrond. Eén keer in de twee weken oefenen ze met elkaar op dinsdagavond. Samen staan ze 24/7 klaar om in en rond Leek hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook veel voldoening om samen met je team een klus te klaren. Je gaat aan de slag in een hecht team en bent over een tijdje heel wat onvergetelijke ervaringen rijker! Uiteraard ontvang je een passende vergoeding (een vaste en een flexibele vergoeding).

Kom naar de informatiebijeenkomst

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 28 september of op zaterdag 2 oktober op de kazerne in Leek. De collega’s daar vertellen je graag meer over het werk van brandweervrijwilliger.

Lees meer en meld je aan voor de informatiebijeenkomst.